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Articles :
« The use of expert opinion, quality and reputation indicators by consumers: Evidence from the French vaulting stallion semen market. » with Vaillant, N., Lesot, P., and Harrant, V., Applied Economics, 1466-4283, Volume 42, Issue 6, First published 2010, Pages 739-745 (Available online: 04 Mar. 2008).

« Tourisme de luxe et gastronomie de luxe : une nouvelle Sainte Alliance sur fond de patrimoines? » avec Barrère, C., et Chossat, V., Territoire en Mouvement, n°21, Patrimoine et Territoire (Heritage and Territory), Pages 6-26 (Janvier 2014).

« Valorisation des patrimoines et dynamique régionale : quelques enseignements à partir du cas du champagne. » avec Barrère, C., et Delaplace, M., Territoire en Mouvement, n°21, Patrimoine et Territoire (Heritage and Territory), Pages 27-39 (Janvier 2014).

« Are we at a turning point in the evolution of gastronomy? Paris: An exemplary case. » with Barrère, C., and Chossat, V., Applied Economics, Volume 46, Issue 12, First published 2014, Pages 1409-1419 (Available online: 11 Feb. 2014).

Chapitre dans ouvrage collectif :
« Food, Gastronomy and Cultural Commons. » with Barrère, C., and Chossat, V. In: Cultural Commons: A New Perspective on the Production and Evolution of Cultures. Edited by Enrico Bertacchini, Giangiacomo Bravo, Università di Torino, Massimo Marrelli, Università di Napoli and Walter Santagata, Università di Torino, Italy. Northampton, MA: E. Elgar, 272 Pages, Pages 129-150 (31 Aug. 2012).

Ouvrage :
Les districts gastronomiques : des districts d’un nouveau type… Édité par Q. Bonnard (2 Févr. 2012).

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